30 Aralık 2014 Salı

LACİVERTİN GÜCÜ ADINA!

Erkeklerin kadınları anlamakta zorluk çektiği bir gerçek. Oysa ki kurallarımız o kadar da anlaşılmaz değil. Ufak detayları önemseyerek yaşarız, hepsi bu. Detayları fark etmek biz kadınların en önemli özelliği. Erkekler bizi anlamakta zorluk çekedursun, Bingo bizleri anlama konusunda daha dikkatli. Detaylara verdiğimiz özeni radarına yakalayan Bingo, hem banyo hem de mutfak için ayrı ayrı temizlik ürünlerini emrimize amade olarak sunuyor. Bu harika! Üstelik bu ayrıcalık Türkiye'de bir ilk.

Birdestekbinhuzur Demeye Ne Dersiniz?



Herkese merhaba, 

Sizlere Merve Çay'ın neler yaptığı hakkında bir post yazmak istedim. 
Hayvanlara olan ilgimi az çok biliyorsunuzdur. 
Instagram hesabımda profilden profile bakınırken tesadüfen güzel insan Merve'nin hesabına rastladım. Kocaman kalbi olan bu güzel kadın öyle güzel işler başarmış ki...


Kanser hastası çocuklara destek olmak, bir nebze olsun onların yüzlerini güldürmek için, bir atölye kurmuş. Adı "Merve Çay ile Hayalleri Fotoğraflandır."  Ve bu atölyede hasta çocuklarımızla 
ünlü isimleri bile bir araya getirmeyi başarmış. Harika bir amaç için kurulan atölyede 
Merve Çay, her salı minik kalplerin yüzlerini güldürüyor.






Ayrıca kocaman kalbi olan Merve'nin yaptıkları bununla bitmiyor. O kadar işin arasında sokak hayvanlarımızın da arkasında duran bir kişi olup, ne kadar sorumluluk sahibi bir insan olduğunu bizlere gösteriyor. 

Onun hesabına bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. El emeği birbirinden değerli ürünlerin satışını yapıyor. Ve gelirlerini acil durumlardaki sokak hayvanları için kullanıyor.


Öyle güvensiz satış yapan bir kaç butik gibi düşünmeyin onu. Bu aralar başına talihsiz bir olay geldi. Merve ise bu olayın ardından, hayvanlara olan desteğini her anı ile paylaşmak ile çözüme ulaştırdı.
Gönderdiği mama faturalarını takipçileriyle paylaşıyor ve mama desteği yaptığı kişilerden isteği mamayı paylaşırken çektikleri video ve fotoğrafları yayınlamaları. Böylece desteğinin boşa gitmediğini görmüş oluyoruz. Onun da bizlerin de vicdanlarımız rahat oluyor.

Şimdi sevdiklerimize hediye alırken patili dostlarımızın karınlarını doyurma vakti! Haydi şimdi birlik olma vakti...


Merve Çay'a ve minik patili dostlarımıza destek olmak için @birdestekbinhuzur kullanıcı adlı instagram hesabından ona ulaşabilirsiniz. 

11 Aralık 2014 Perşembe

Yasemin Kokulu Bir Hayat 3 Yaşında :))

Merhabalar, çok keyifli bir Pazar gününden sizlere bahsetmek istiyorum. 30 Kasımda Biricit'in blogunun 3.yılımnı kutladık. Öncelikle belirteyim ki bol fotoğraflı bir post olacak. Geçtiğimiz Pazar günü sevgili Yasemin’in düzenlediği ve blogunun 3. Yılını kutladığı #yaseminkokuluevent ‘teydim. Çok değerli bloggerlarla tanışmak ve tanıdığım blogger arkadaşlarımı orada görmek beni çok mutlu etti.


 Buluşma için Yasemin o kadar emek vermişti ki yazmakla bitmez. Yasemin'cim verdiğin tüm emekler ve beni bu buluşmaya davet ettiğin için tekrar teşekkür ederim.

Şimdi buluşmaya dönelim.
Buluşmamız Mecidiyeköy gibi merkezi bir yerde bulunan Grillo Restaurant’ta gerçekleşti. Grillo’yu tebrik ederim. Pazar gününü bizler için ayırmışlardı. Güleryüzlü çalışanları ile bizlerle tek tek ilgilendiler. Bizlerle ilgilenen Sevilay Hanım’a özellikle teşekkür ederim. Kim bilir belki bu postu o da okuyacaktır.

Yasemin bize öyle güzel bir masa hazırlamıştı ki, mekana girer girmez büyülendim diyebilirim. Masada herkes için hediyeler bulunuyordu. Kırmızı sabunlar, yılbaşı süsleri, butik kurabiyeler, cupcakeler, aspire içecekler, zeytinyağlı el yapımı sabunlar, kokulu taşlar ve kırmızı poşet içinde ise kolyeler bulunuyordu.




Masa düzeni gayet güzeldi. Sanırım tek sorun masanın büyük olmasıydı. Bir köşede konuşulanı diğer köşeden duyulamıyordu. E dedikodulardan eksik kalmayalım değil mi. Biz kadınız, her söyleneni konuşulanı duymalıyız. Şaka şaka her şey mükemmeldi. Masa küçük olsa aman küçüktü diye söylenecek olan biz, şimdi büyük ve rahat diye aman büyüktü diyip çemkirmeyelim değil mi?
Ben ilk kez bir blogger buluşmasına davet edilmiştim ve çok mutluydum. Katılan bloggerlar çok sıcakkanlı ve çok kibar bloggerlardı. İnternet ortamında takip edip, sonra bir buluşmada karşılaşınca ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz. Çok garip ve güzel bir duygu. 


Yorumlardan buluşma anlarına geri dönüyorum. Ben dakik bir blogger olarak erkenden gittim buluşma mekanına. Tek tek bloggerlar geldi ve masamız doldu. Herkes yerini aldığında Grillo menülerini dağıttı ve siparişlerimizi aldı.
Ben Kafta Kebabı siparişi verdim. Oldukça lezzetli bir yemekti.
Ardından Trileçe tatlısı ikramlarını bizlere dağıttılar. Tadı ve görünüşü itibari ile gayet güzeldi.



Samimi muhabbetler, tanışmalarla devam etti bir süre. Ve ardından sponsorlarımızdan Goldmaster, Nano Tuz, Fruitflowers ve Harmolance temsilcileri bizlerle tanışmak için geldiler.


Goldmaster'a hediye ettiği harika ütü için tekrar teşekkür ederim. Ayrıca diğer tüm sponsorlarımıza gönderdikleri hediyeler için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sponsor yazımı da başka bir postta ayrıca paylaşacağım.



Buluşmaya katılan blogger arkadaşlarım;
Audrey Blog                   http://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/ 
Biricitin Yeri                  http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/ 
Evrenden Al Haberi       http://www.evrendenalhaberi.com/ 
Gülümse Yüzüme          http://gulumseyuzume.blogspot.com.tr/  
Hayat Reçeli                  http://hayatreceli.blogspot.com.tr/  
Hüzün Sarısı                  http://huzunsarisi.blogspot.com.tr/
Kırık Şemsiye                http://kiriksemsiye.blogspot.com.tr/  
Kızılcık Şerbetim          http://kizilcikserbetimm.blogspot.com.tr/  
Şirin Kanatlar                http://sirinkanatlar.blogspot.com.tr/  
Makyaj Güncesi            http://www.aysegulyaziyor.com/  
Makyajlı Kareler           http://makyajlikareler.blogspot.com.tr/    
Makyaj Kelebeği          http://makyajkelebegi.blogspot.com.tr/ 
Pınarla Hayat                http://pinarlahayat.blogspot.com.tr/   
Pinkyfashion                 http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/ 
Şebnems Blog               http://www.alisverismakyaj.com/      

Nice senelere Yasemin :) Her şey için teşekkürler.

Hoşçakalın

9 Aralık 2014 Salı

Sexy Mama Çekiliş Sonucu

Herkese merhaba,

Çekiliş sonucunu uzun zaman önce instagram hesabımdan duyurmuştum. Blogdan yazmaya fırsat bulamadığım için ufak yanlış anlaşılmalar oldu ne yazık ki.

Sexy Mama çekilişimin kazananı Bir Dilim Limon blogunun yazarı Merve oldu.
Çekiliş fotoğraflarında bulunmayan ufak tefek hediyeler de ekleyerek hediyelerini kargolamıştım.
Hediyeleri de sahibine ulaştı. Güzel günlerde kullanmasını diliyorum.

Hoşçakalın