1 Mayıs 2014 Perşembe

Loreal Lumi Magique #Sevgili Kardelen Blog'a Konuk Yazar Oldum

Herkese merhaba, 
İlk defa konuk yazar olduğum için biraz heyecanlıyım.
Sevgili Kübra'ya beni blogunda ağırladığı için çok teşekkür ediyorum.
Kardelen Blog'da Loreal Lumi Magique Fondöteni inceledim. Sizlere onun bloguna uğramanızı öneririm. Ayrıca Kardelen Blog'daki konuk yazarlık postumun altına yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Bakalım benim bu ürünle ilgili görüşlerim nelermiş?

Merhaba Kardelen Blog okuyucuları,

Sevgili Kübra'ya beni blogunda konuk yazar olarak ağırladığı için çok teşekkür ediyorum. Bu benim ilk konuk yazarlığım olduğu için çok heyecanlıyım. Sevgili Kübra'ya attığım mailleri görseniz siz de ne kadar heyecanlandığımı anlarsınız :)

Bugünkü konuğumuz Loreal'in glowy bitiş sağlayan Lumi Magique Fondöteni.
Ürün oldukça hafif bir yapıya sahip ve renk skalasını da yeterli düzeyde buluyorum. Bendeki en açık rengi ve cildime uyan harika bir tonu var.


Yapısının hafif olması kolay dağılımını sağlıyor. Ben ürünü yüzüme fırça ile uyguluyorum. Cildimle adeta bütünleşiyor. Işıl ışıl bir görünüm kazanıyor. Ayrıca bazı fondötenler gibi ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor. Aksine cildinizde fondöten olduğunu unutuyorsunuz.


Ben makyaj bazı kullanmadan fondöten kullanmıyorum ondan mıdır bilemem ancak ürün benim cildimde 8-10 saate kadar kalıyor. Ayrıca genelde akma ve kusma da yapmıyor. Yalnızca bazı dönemler benim cildimle ilgili olan bir sorun nedeniyle yüzümün belirli bölümlerinde pütürlükler oluşabiliyor. O da geçici bir durum benim için. (Makyaj bazı olarak şu postumda bahsettiğim ürünü kullanıyorum tık tık)

Kuru ve normal ciltlerin severek kullanacağını düşünüyorum ancak yağlı ciltli kişilerin ciltleri parlayacağından kullanamayabilirler. Belki pudra ile sabitleyerek kullanılabilir ancak ben yağlı bir cilde sahip olmadığım için kesin olarak konuşamıyorum da.


Ürünün kapatıcılığı çok fazla değil ancak benim için yeterli geliyor. Az ile orta arasında diyebilirim.
Ben ambalajını da beğendim. Pompalı oluşu ürünün hijyeni ve kullanım kolaylığı açısından rahatlık sağlıyor. Sanırım tek eksik yanı ambalaj tasarımındaki şirin desenlerinin olmaması. Genelde
şirin görünümde pembeler, danteller, boncuklar görünce biz bayanların ilgisi hemen o ürüne yoğunlaşır :) O yüzden söylüyorum bunu Loreal.

Yorumlarımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Sizler de yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.

Siz okuyuculardan bir ricam olacak lütfen şu postumu da okuyun. Sizlerin de ellerinden gelen bir şeyler olursa ne mutlu size. Sizleri kendi bloguma da beklerim.

Teşekkürler Kübra.


Sevgiler
Şeyma Kaptan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder